CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Toink-Toink

tarikh

sapa dop tengok tah?

Wednesday, October 20, 2010

PATUT KE X??


ni satu lagi masalah yg dinamakan kawan ! perpatah pernah berkata kan 'SUSAH SENANG BERSAMA' itulah perpatah kawan sejati.. tapi ini lain jadinya.. aiyooo dunia2.. semakin hari semakin lain... tapi xda la smua kan.. dalam 10 ada ja 3 4 org cmtu..
contoh kawan yang bila perlu baru cari
'selfis'.. bila nk mintak sesuatu pertolongan baru la gedik2 nk conct la.. dtg uma la.. kononnya tya khabar.. benci benci benci.. dia ingat ak neh tempat minta pertolongan ke?? ok ak xkisah la if nk minta pertolongan tapi agk2 la.. bila susah baru nk conct.. kalau senang apa jadi?? kau abaikan ak.. bia ak sorang2.. kau bia ak xda kawan.. bila ak minta tlog je mcm2 alasan.. ini la .. itu la.. deal x?? xkan.. so kau pandai2 pikir la .. bila kau minta tlg ak,ak bole je tlg kan.. then bila ak mintak tlg?? macam2 alasan kau kasi.. t
p ak xda la kisah sngat.. angin tu mmg angin tapi ak xda la sekejam mcm kau.. ak bole je tlg.. bkn ak nk bnggakan dri tapi i w
ant to express what i feel.. ak ingat lg time tu kau sakit.. sibuk2 je msg ak tya ak dop mana.. pastu dngn xtahu malu kau su
h ak peg rumah kau teman lepak2... apa itu?? but i do not thing long dan ak terus siap2 peg lepak2 temankan kau.. pastu bila kau da masalah ngn **** kau , kau suruh ak peg dekat kau juga.. minta pendapat la.. minta petunjuk la.. macam2 la..bila ja ak dpt msg kau ak terus stop keja ak then terus peg dekat kau.. on time.. BERKORBAN KATANYA !ak xda la nk ungkit2 bnda neh t
api apa yang aku buat kt kau xdeal ngn apa yang ak dapat.. i mean pa yang kau buat dekat ak.. di mulut kau penuh dengan beribu alasan..
ok fine ak xnk la bermasam2 muka dgn kau dan ak terus buat xtau je.. for me ak rasa ak da masak da ngn permainan kau dan alasan2 kau.. bila ak diam dan jarang lepak dgn kau bnyak pulak yg kau kata ak.. ak sombong la.. ak memilih kawan la.. macam2 la.. patut ka?? OMG kau mmg gila ! mcm2 buah mulut kau lemparkan dekat ak.. mcm mn kan ak nk jga hati kau sedangkan kau xjaga hati ak? da ak buat mcm tu kau masam2 muka pulak ngn ak.. bila ak wt pape kau nmpak lak kes
alahan ak.. cermin la sama muka tu sblum n
k ckp org..sape yg mkn cili dia yang terasa pedas ! jd skrang ak lak yg nk jadi selfish !

0 comments: