CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Toink-Toink

tarikh

sapa dop tengok tah?

Friday, October 15, 2010

CINTA CINTUN

LOVER ??

gila ! eii xmau la ak cinta cintun neh.. buang masa kononnya.. tah la ak pn xtao kena ak xberminat dengan cinta cintun neh.. GAY ?? aahahha no comment.. sapa yang kenal ak ja yang dapat menilai ak... so k
epada sesiapa yang belum kenal ak do not judge on the cover oke ~


macam neh?? hoiii gila la sapa xmau.. com2 molot best2... tingin gk nk rasa.. ahahha.. GILAK !
romantis cmtu kan.. ahahha.. semua orang mesti idam2kan untuk berpasangan.. ak juga mahukan tapi tah la... kadang2 tu jelouse juga tgk pengCOUPLE -pengCOUPLE diluar sana... rasa cm nk ckp je kt laki tu " babe kasi ak ngn gadis kau kejap.. ak nk try rasa best ke couple" bole ke cmtu?? silap2 kena penendang kot ngn that guy ! crazy if i do suck acts.... ahaha





nanak macam ni !!!!!!!!!!! best kalau kua pegang2 tangan.. pegang2 pipi.. pegang2 rambut ... wehhh ,gedik aih.. ahaha..

belum masanya lagi la untuk ak rasakan macam ni.. nk ckp xready?? ya mungkin la.. tapi bagi ak la kan kalau da bercintan cintun neh x freedom la.. masalah ini masalah itu.. hadoi macam2 .. penin ! ini berdasarkan masalah2 yang ak dngar dari kawan2 la.. ada yang setangah tu kalau nk kua mana2 pn kena cakap.. even nk mandi pn kena ckp.. gilak ka ?? nk kua malam pn xbole.. baju nk pakai sama2 colour.. bajet BORIA la.. konon sehati sejiwa.. porahhh ! ahahha.. ak dop kata kt org tgk2 nanti2 buakkkkkk jatuh kt batang hidung ak padan muka ! ahaha.. OK tarik balik :D

lastly kepada pengCOUPLE-pengCOUPLE disana semoga bahagia k~ CONTINUE

0 comments: