CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Toink-Toink

tarikh

sapa dop tengok tah?

Monday, December 19, 2011

OMG: Budak Kecil Ditangkap Oleh Kamera Ketika Sedang Berasmara di Tempat Parking Kereta (7 Photos)

Gilalah budak – budak ni, selamba ja. buat ehem2 di tempat macam tu.. check it out.



 
salah siapa kalau jadi macam ni, pendidikan yang kurang kah… ? Ini tidak boleh dibiarkan, perlu diambil tindakan segera.
fashing 

Saturday, December 17, 2011

Ariff Alfian Rosli, Pelajar Tajaan PETRONAS Kahwini Teman Lelaki Di Dublin


 
Ya, anda sampai juga ke laman eksperimen sosial kami— atau lebih di’kenali sebagai eksperimen kami lapar trafik. Ini kisah Ariff Alfian Rosliyang sedang mencipta nama di’Malaysia sejak beberapa jam yang lalu.
Satu kenyataan dan gambar yang di’hantar ke Twitter oleh Aysha Ridzuan telah mencetuskan kontroversi kerana mendedahkan seorang pelajar Malaysia tajaan PETRONAS yang telah berkahwin.
Berkahwin bukan masalah, tetapi Ariff Alfian Rosli telah pun berkahwin dengan seorang lelaki yang di’khabarkan bernama Jonathan di Dublin, Ireland.
Ariff Alfian Rosli yang sedang belajar di University College Dublin sebelum ini telah di’khabarkan hilang oleh ahli keluarga. Hilang dalam dunia gay. #LOL 


       

  

Thursday, December 8, 2011

memorials !

hello peeps ! 

lately kan ak teringat sngat kt dia.. entah la kenapa.. da lama ak cuba untuk lupakan dia mean anggap dia sebagai kawan ja tp xboleh... mungkin kenangan2 bersama dia terus dan tetap melekat dalam ingattan ak dan dalam hati ak..ak da cuba tp xboleh.. selagi ak xbuang rasa tu selagi tu ak akan selalu teringatkan dia..dia lah yang terlalu sempurna bagiku yg pernah ku kenali.. kenapa?? ya ak akui ak tdk pernah meluahkan isi hati ku tetapi tidakah dia perasaan akan kelakuan ak ni?? hah whatever la kan.. dari dasar hati kecilku ini ya ak masih menaruh harapan pada dia.. tetapi itu tidak mungkin akan kembali.. ak juga tidak mengharapkan keadaan seperti dahulu tapi nk we close to each other..itu sahaja... ak akan tetap berusaha untuk itu.. 


anyway thx babe for the video..best lagu ni tp lagi best bila dgr dgn kau ! ahaha..
kbai* 



Wednesday, November 30, 2011

The Thing (2011) R5 LiNE 400MB


The Thing (2011)

At an Antarctica research site, the discovery of an alien craft leads to a confrontation between graduate student Kate Lloyd and scientist Dr. Sander Halvorson. While Dr. Halvorson keeps to his research, Kate partners with Sam Carter, a helicopter pilot, to pursue the alien life form.


Wednesday, April 6, 2011

www.this-is-my-story.com/v/16CO893VG9SS

www.this-is-my-story.com/v/16CO893VG9SS